Skip to main content
Moerdijk Koeriers_over_ons

Wij zijn Moerdijk Koeriers. Aangenaam.

Wat doen we? Hoe doen we dat?

Wij zien het als een sport om uw sneltransport op ons te nemen; goed, snel, veilig en vertrouwd, altijd. Moerdijk Koeriers is een dynamisch en professioneel internationaal sneltransportbedrijf dat gevestigd is in de vestingstad/dorp Klundert in de provincie Noord-Brabant. Met meer dan 30 jaar ervaring dragen wij met ons team zorg voor uw spoedzendingen. Van een envelop tot 30 ton goederen, van een bestelauto tot een trekker en trailer en van Moerdijk tot de uiterste puntjes van Europa we kunnen het allemaal en dat zo snel mogelijk. Dit alles doen wij 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Mede door onze centrale ligging tussen de Rotterdamse en Antwerpse havens en de wijze waarop wij onze organisatie hebben ingericht vormen wij de schakel voor verschillende industrie├źn. Inachtneming van alle geldende wetten, regels, voorschriften en wensen proberen wij u te voorzien van een optimale service. Daarnaast leiden wij onze eigen mensen op tot volwaardige chauffeurs die over alle benodigde kennis, kwaliteiten en papieren beschikken.

FLEXIBELE INZETBAARHEID

Flexibiliteit staat binnen onze bedrijfscultuur hoog in het vaandel. Zo zijn onze chauffeurs er zich van bewust dat ze de ene minuut thuiszitten en vijf minuten later in de auto zitten om bijvoorbeeld een hydraulische cilinder op te halen en weg te brengen naar Zuid-Frankrijk. Er wordt veel gevraagd van het personeel maar ze hebben daar geen enkele moeite mee. Het zorgt ervoor dat wij zekerheid kunnen bieden richting de klant dat de zending op tijd wordt geleverd, ongeacht het tijdstip van de dag.

De flexibiliteit wordt niet alleen van het personeel gevraagd, maar ook van het wagenpark. Wij zijn daarin onderscheidend en wij pakken dan ook alles aan om u en onze klanten te kunnen bedienen. De meeste koeriersbedrijven beperken zich tot een combo en een bus. Wij hebben het hele segment van het wagenpark. Het wordt hierdoor mogelijk om bij een specifiek transport het juiste vervoersmiddel in te zetten.

Moerdijk Koeriers_flexibel_inzetbaar

WAAROM MOERDIJK KOERIERS?

NIWO GECERTIFICEERD
24/7 SERVICE

GEDIPLOMEERD EN KLANTVRIENDELIJK PERSONEEL
REPRESENTATIEF WAGENPARK

JARENLANGE ERVARING
BREED AANBOD

Heeft u vragen of wilt u een transport aanvragen?